Τελευταία Νέα

  ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ!

  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

  Τις αμέσως επόμενες μέρες, θα έρθουμε αντιμέτωποι με νέα επίθεση στη ζωή μας! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναμένεται να φέρει νέο πολυνομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή, μπροστά στο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης. Αυτό θα σημάνει νέο χτύπημα στα «εργασιακά», νέες περικοπές στις συντάξεις και στις κοινωνικές

  δαπάνες, έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα «κόκκινα» δάνεια, προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων που «εκκρεμούν», κλιμάκωση της φοροληστείας.
  Την ίδια στιγμή, σε αυτό το πολυνομοσχέδιο, περιλαμβάνεται και το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία, στην οργάνωση και τη συλλογική δράση των εργαζομένων. Έτσι, η κυβέρνηση, μαζί με τους πρόθυμους συνοδοιπόρους της, ικανοποιεί μια διαχρονική επιδίωξη του ΣΕΒ και όλων όσων επιθυμούν να φιμώσουν κάθε φωνή αντίστασης στην αντιλαϊκή πραγματικότητα που διαμορφώνουν για τους εργαζόμενους.
  Δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη μια τέτοια εξέλιξη! Γι’ αυτό προχωρούμε σε νέα απεργία την Παρασκευή 12 Γενάρη, ημέρα που θα φέρει η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή το νέο πολυνομοσχέδιο που τσακίζει τις ζωές μας!
  Αυτή πρέπει να είναι η απάντησή μας στα παραμύθια τους για «δίκαιη ανάπτυξη», μια ανάπτυξη για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων, που δεν χωράει τα δικαιώματα μας!
  Καλούμε τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους να πάρουν απεργιακές αποφάσεις. Να μην μείνει κανένας συνάδελφος, που δεν θα ενημερωθεί, που δεν θα συζητηθεί.
  Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με τη δράση και τη συμμετοχή τους να αποτρέψουμε τα σχέδια της κυβέρνησης.
  Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματα μας! Κάτω τα χέρια από την απεργία!
  Όλοι στην απεργία την Παρασκευή 12 Γενάρη!